BİTLİS / HİZAN - 75.Yıl İMKB Abidin İnan Gaydalı Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANMIŞTIR.

Okulumuzda kütüphane haftasında çeşitli etkinliklerle farkındalık kazandırıldı.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Mrt

Okulumuz 75.Yıl  Abidin İnan Gaydalı Kız Ybo'da  saat 11.55’te deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatta Deprem yangın alarm sistemini çalıştırılarak “ÇÖK-KAPAN-TUTUN” pozisyonunda bekleyen öğrenciler, siren sonunda  hızlı adımlarla düzen içinde sınıflarını terk edip okul bahçesindeki toplanma alanına toplandılar. Tahliye işlemi 98 saniye sürdü.

HOŞ GELDİN 11 AYIN SULTANI RAMAZAN

Mrt

Temiz Sınıf Projesi kapsamında 7/C sınıfı ayın en temiz sınıfı seçilmişitr.

Mrt

Okulumuzda, İstiklal Marşının kabulüne yönelik program düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz görsel sanatlar öğretmenlerinin yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Hizan ilçe sağlık ekipleri gelip okulumuzda bilgilendirme yaptılar.

Ock

Öğrenciler Gazze'deki kardeşlerini unutmadı. Filistinli çocukların yanındayız sloganıyla yardım kampanyası gerçekleştirildi.

Ock

Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu okulumuza ziyarette  bulunup öğle yemeğinde öğrencilerimizle bir araya geldiler.Daha sonra öğretmenlerle görüşme gerçekleştirip öğrencilerimizle yakından  ilgilenen Valimiz  eğitim  durumları hakkında  öğretmen ve idarecilerden bilgiler aldı.  Ziyaretlerinden dolayı  kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

Bitlis il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Eyüp SUBAŞI, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Bilal GÜR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Cemil TARHAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Metin AYGÜN, İlçe Şube Müdürleri Sayın Özcan TAŞCAN ve Sayın  Muhittin KORKMAZ,  İlçe Jandarma Komutanı Sayın Burhan ÇOLAK okulumuza ziyarette bulunup öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle sohbet ettiler. Kendilerine bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

Ock

" İlimizi Tanıyalım Projesi "

Valiliğimiz tarafından  başlatılan "İlimizi Tanıyalım Projesi" kapsamında düzenlenen gezide okulumuz  öğrencileri Bitlis ve ilçelerini gezme fırsatı elde etmiştir. Davetlerinden dolayı Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ve eşi Sayın Filiz Karaömeroğlu'na çok teşekkür ederiz.

Ock

Vatanına ve milletine yaraşır gençler yetiştirmek gayesinde olan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

Ock

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı.